Bedrijfsactiviteiten

Omschrijving
Indupol International N.V. is marktleider in de ontwikkeling en productie van composieten, waaronder voornamelijk polyester en polyurethaan producten.
Al meer dan 30 jaar staat onze naam voor kwaliteit en innovatie in de glasvezelversterkte kunststoffenindustrie.
Ons voornaamste afzetgebied situeert zich in de bouwnijverheid, automobielwereld, luchtvaart, landbouw en chemie en sport en recreatie.
Onze jarenlange expertise staat borg voor een soepele samenwerking met onze opdrachtgevers.
Indien wij hier de bouwnijverheidactiviteiten uit lichten spreken wij o.a. over sanitaire units (badkamers, douchecabines), gevelpanelen, en bekledingspanelen.
Indupol is in staat om voor elke klantenwens een oplossing te bieden. Zowel voor éénmalige opdrachten als voor serieproducties. Het maken van ontwerpen, modellen en mallen, evenals productengineering behoren tot de specialiteit van Indupol. Door flexibiliteit, innovatie, kennis van de markt en ondernemingszin, slaagt Indupol er steeds in te voldoen aan alle specifieke klanteisen.
Via onze site www.indupol.com proberen we u wat inzicht te geven in de veelzijdige toepassingsgebieden van polyester en composieten. U zal merken dat Indupol International op dat vlak ook voor u een waardevolle partner kan zijn.

Noviteiten
Gevelpanelen met structuur en sanitaire units.
Referenties
Service Flats Invest
Jaguar
Casa di Musica, Porto
Rijksmuseum
Claudia Sträter
Certificering / Keurmerken
ISO9001
ISOTS16949 in voorbereiding
Bedrijfsgrootte
101 - 300 personen

Nieuws

Geen nieuwsberichten aanwezig

Multimedia

Geen multimedia aanwezig